40% Έκπτωση

40% έκπτωση σε φοιτητές, ανέργους και σε ευπαθείς ομάδες.

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Είναι η θεραπευτική παρέμβαση που χρησιμοποιεί τη λεκτική επικοινωνία ανάμεσα στον ασθενή και τον ψυχολόγο, μέσω της χρήσης ψυχολογικών τεχνικών οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες να ενθαρρύνουν την συζήτηση των συγκρούσεων και την κατανόηση προβλημάτων, με στόχο να προσφέρουν ανακούφιση από συμπτώματα και αλλαγές στη συμπεριφορά οι οποίες οδηγούν σε βελτιωμένη κοινωνική λειτουργικότητα και προσωπική ανάπτυξη.

Ομαδική Θεραπεία

Η ομαδική θεραπεία είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας όπου οι θεραπευόμενοι συμμετέχουν σε ομάδες 5-10 ατόμων με την καθοδήγηση ενός ή δύο θεραπευτών, με σκοπό να βελτιώσουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, την κατάκτηση προσωπικής αυτογνωσίας και την ανάπτυξη λειτουργικών τρόπων συσχετισμού με τους άλλους.

Θεραπεία Ζεύγους

Ο στόχος της θεραπείας ζευγαριού είναι ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης τους, η βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας και το χτίσιμο μιας γέφυρας συναισθημάτων ανάμεσά τους. Το ζευγάρι θα μάθει νέους τρόπους συμπεριφοράς και συσχέτισης με τον σύντροφό του, αφού πολλές φορές αναπαράγουμε στις σχέσεις μας, την σχέση των γονιών μας.

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.